Domov arrow 2009 - Bohinjska Bistrica
FAMILY GATHERING 2009

Pozdravljeni, ste pomislili na besede...
  ZADOVOLJEN IN ZADOVOLJEN BITI! 

BITI ZADOVOLJEN VSAK DAN

ŽIVETI ZADOVOLJSTVO

ŽIVETI RADOST

ŽIVETI Z NASMEHOM


DA! seveda in zato je to naslov že 17.-ega poletnega srečanja
Družine Notranje Svetlobe 2009 -  FAMILY GATHERING 2009


Namen srečanja je skozi petdnevno prijetno počitniško druženje, spoznati nova znanja, metode in tehnike samozdravljenja, za boljše obvladovanje sebe in sebe z vsemi nami - v tem malce nagajivem svetu, v katerem dandanes živimo.
Program je sestavljen po dnevih in urah. (dovoljujemo si možnost spremembe in nadgradnje  programa)

Vaše bivanje je zagotovljeno v superiornem, prijetnem, prijaznem  in razkošnem - pred mesecem dni odprtem hotelu sredi alpske Gorenjske, vsega 70km severno od Ljubljane, sredi gorskih vil in škratov v novih sobah z ugodjem aqua parka, wellnessov, savn, prostorov za sproščanje in dvorane v kateri bodo potekale delavnice.
Kje?, hm…. je skrivnost gorskih vi in škratov... Bohinj Hotel Park - recepcija 080 200 4000 in rezervacija sob 08 200 4140 (do 15.ure).

Torej kot že običajno vsako poletje, tudi to poletje - od torka  21. julija zvečer ob 18h, do nedelje 26. julija zvečer do 18h, skupaj 5 dni in pet nočitev v novem hotelu v katerem je redna cena krepko preko 100 EUR na osebo.

2 dni učenja, dan v naravi na »gorskih pašnikih« in dva dni učenja, malce hoje po žerjavici, to bo naše letošnje druženje, zato za udeležbo potrebujemo le 5 nočitev in le 3 dni delovnega dopusta, kar je za zaposlene godno.

Cena nastanitve za 5dni je 5x40=200 EUR + takse in vaše morebitne dodatne zahteve (vključena sta samopostrežni zajtrk in večerja z vegi dodatki).

Cena  programa za naša telesa in duše za vse dni je  le 50 EUR kar je vse skupaj, hotel in program cca. 200+50=250 EUR na osebo.
Program bo v slovenščini.
Cena posebnega programa za otroke je 25 EUR  

PROGRAM za odrasle in otroke... bo zanimiv, poučen, šaljiv, prijazen, nežen, ljubeč., zdravilen, smejoč... kot vedno.
MOŽNOST: udeležba je možna tudi samo na delu programa.

Potrdite vašo udeležbo čimprej na elektronski naslov; E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript ali na www.gtv.si/familygathering (Prijava), spletni strani pokrovitelja kjer izpolnite prijavni obrazec.

Ker je število mest v hotelu visoke kategorije po tokratni ceni  omejeno. Jamčimo možnost udeležbe le do zasedbe kapacitet.
 
Na vaš e-mail ali s pošto vam bomo pred začetkom poslali podrobnejši program in navodilo za vplačilo 50 EUR prijavnine, naslednjih 50 EUR plačate ob prihodu v hotel, vaše ostale stroške, pa ob odjavi v recepciji hotela.

Posebej Vas prijazno prosimo, da to sporočilo sporočite »premejlate« oz. posredujete vsem, za katere veste, da bi jih tovrstno počitnikovanje zanimalo, kateri morda nimajo osebnega elektrosnkega predala oziroma, da to sporočilo skopirate in pošljete po faxu ali s pismom, verjemite -hvaležni vam bodo za informacijo.

Vabljeni tudi vsi, ki ste bili na srečanju v maju na Braču, vsebine bodo nove in dopolnjene in predvsem zanimive.

Bodi lepo, zdravo in zadovoljno ter v OBJEMU na daljavo do našega snidenja in OBJEMA.

Organizacijski odbor;  Breda, Vesna, Iztok, Miran, Pero,...  (morebitni dodatni info Vesna 041 706431 med 13-15 uro).

 
          
P.S. vabilo velja vsem, prav vsem vam, ter  za udeležbo ne obstoja kakršnokoli članstvo in je torej povsem odprto za vse; posameznike, družine, partnerje, zaljubljence, starejše in mlajše, družabne, osamljene, nagajive in   šaljive, …..otroke in VSAKOGAR, ki želi  SEBI in vsem okoli sebe podariti več stabilnosti, harmonije in zdravega notranjega miru.