Domov arrow 2014 - Planinka Jezersko
2014 - Planinka Jezersko
FAMILY GATHERING 2014

KJE? Hotel PLANINKA Jezersko...
 
Pozdravljeni, ste pomislili na besede...
 ZADOVOLJEN IN ZADOVOLJEN BITI! 

BITI ZADOVOLJEN VSAK DAN

ŽIVETI ZADOVOLJSTVO

ŽIVETI RADOST

ŽIVETI Z NASMEHOM


DA! seveda in zato je potekalo v letu 2014 že dvaindvajseto poletno srečanje Družine Notranje Svetlobe 2014 -  FAMILY GATHERING 2014
 
Namen srečanja je skozi petdnevno prijetno počitniško druženje, spoznati nova znanja, metode in tehnike samozdravljenja, za boljše obvladovanje sebe in sebe z vsemi nami - v tem malce nagajivem svetu, v katerem dandanes živimo.
 
Termin srečanja: od torka 8. julija do nedelje 13. julija 2014,
 
Hotel_Planinka_Jezersko2014.jpg
v gorskem raju na JEZERSKEM - 1h iz Ljubljane (avtocesta smer Jesenice, AC izvoz Kranj vzhod, nato smer Jezersko, ter do tja še pol ure vožnje po dolini najdaljše slovenske vasi Kokre. Hotel PLANINKA je levo in se ga iz ceste lepo vidi.). Zemljevid
 
 
ČAS JE ZLATO - uporabi ga modro
Izkoristite svoj čas z vsebinami, ki ti pomagajo, da te tvoja dejanja pripeljejo do zdravja, pristnih medsebojnih odnosov in ljubečega doma!  
 
P.S.: Vabilo velja vsem, prav vsem vam,  ter za udeležbo ne obstaja kakršnokoli članstvo in je torej druženje  povsem odprto za VSE: za posameznike, za družine, za partnerje - takšne in drugačne, za zaljubljence, za starejše in za mlajše, za družabne, za osamljene, za nagajive in za šaljive, …..otroke in VSAKOGAR, ki želi  SEBI in vsem okoli sebe podariti več pozitivne stabilnosti, harmonije in zdravega notranjega miru.