banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Kranj arrow V vrtcu pripravljeni na nove dogodivščine otrok
V vrtcu pripravljeni na nove dogodivščine otrok E-pošta
ponedeljek, 13. julij 2015
Vrtec_Golnik_1.jpgV petek in soboto je v vrtcu Ostržek na Golniku potekala sedma donatorska akcija za obnovo parketnih površin. Organizator HGtrade in 14 parketarjev so obnovili 300 m2 parketnih površin oziroma tla sedmih igralnic v vrtcu.

Mestna občina Kranj, kjer se zadnja leta močno povečuje število otrok v vrtcih, težko sledi obnovi starih vrtcev, zato je skupaj s Kranjskimi vrtci s toliko večjim veseljem sprejela velikodušno donacijo 14-ih podjetnikov in podjetja HGtrade, ki so si v času, ko imajo največ dela na trgu, vzeli čas in obnovili vse parketne površine vrtca Ostržek na Golniku.
 
Od samega začetka med šestimi podjetniki v akciji sodeluje tudi kranjski podjetnik Rafko Rozman in dva podjetnika, ki sta donatorski duh prenesla na svoja sinova, ki naprej sodelujeta v akciji. Vsi, ki so se vključili prvič, so zatrdili, da ostajajo zraven, kajti to je skupina srčnih mož, ki ne tekmujejo, temveč želijo pomagati in ustvarjati zdrave pogoje otrokom v vrtcih.

Vrtec_Golnik_2.jpgOb sedmi donatorski akciji se je sodelujočim v imenu Mestne občine Kranj zahvalil podžupan Boris Vehovec, še posebej podjetniku, Rafku Rozmanu iz Kranja, in drugim sodelujočim podjetnikom, ki so se odzvali v velikem številu in se nesebično vključili v projekt obnove. Čestital je podjetju Helios za uspešen in dobrodelen program Mavrica nasmehov, ki svoje donacije in pokroviteljstva namenja predvsem otrokom. Poudaril je, da v Mestni občini Kranj verjamejo, da bodo otroci s tem še z večjim veseljem obiskovali vrtec, saj lepo, urejeno, zdravo in čisto okolje pripomore k prijetnemu vzdušju. S prenovo z materiali, ki so prijazni do okolja, pa bodo zadovoljni tudi starši.

Donatorske akcije pa prav zagotovo ne bi bilo brez pobudnice in organizatorke projekta Darije Medved iz podjetja HGtrade, ki je kot bivša vzgojiteljica s čutom za dobrodelnost in lastnim prostovoljstvom vnesla med podjetnike in prepričala vodilne v podjetju HGtrade iz skupine Helios, da so se vključili v projekt. Medvedova pa obljublja, da bo zaradi podpore sodelujočih prihodnje leto donatorski projekt še obsežnejši. (M. K., foto: Mestna občina Kranj)
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates