banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Gorenjski odsev arrow V sedmih dneh, 28. junij 2009 (188. oddaja)
V sedmih dneh, 28. junij 2009 (188. oddaja) E-pošta
nedelja, 28. junij 2009

Minuli ponedeljek se je na svoji redni seji sestal Občinski svet Občine Jesenice, ki je med drugim po hitrem postopku sprejel predlog rebalansa letošnjega proračuna.

Mestna občina Kranj je pobratena z mestom Banja Luka, oba pa si prizadevata za še boljše sodelovanje. Prejšnjo soboto se je v Banja Luki na delovnem obisku mudil podžupan Mestne občine Kranj Igor Velov, ki se je sestal s tamkajšnjim podžupanom Jasminom Komičem.
 
Poslovni rezultati družbe Acroni Jesenice so bili v prvem četrtletju letos za polovico slabši kot v enakem obdobju lani. Kljub temu so minuli torek v navzočnosti predsednika vlade Boruta Pahorja uradno zagnali novo napravo za neprekinjeno vlivanje slabov.

Stadion Stanka Mlakarja v Kranju se od sredi tedna lahko pohvali z novo tribuno. Tribuna vzhod, kot so jo poimenovali, spada med nadstandardne objekte, v njej pa bodo svoje prostore našli tako nogometaši kot tudi atleti.

Zavod za šport in Mladinski center Jesenice sta prejšnji petek na Stari Savi na Jesenicah pripravila že tradicionalno prireditev Pozdrav poletju. V prvem delu se  je predstavilo kar 60 nastopajočih, v drugem delu pa so pripravili četrto karavano rocka, na kateri so nastopile štiri mladinske glasbene skupine.

V športnem parku v Radovljici pa je istega dne potekala glasbeno-družabna prireditev Mladost je letni čas veselja. Dogodek je organizirala Lokalna akcijska skupina za preventivo odvisnosti Občine Radovljica.

Na Primskovem v Kranju so prejšnji konec tedna pripravili osrednjo prireditev ob 130-letnici tamkajšnjega prostovoljnega gasilskega društva. Slavnostna govornica na prireditvi je bila ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates