banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Kranj arrow HD-VIDEO: Komu letošnja priznanja Mestne občine Kranj?
HD-VIDEO: Komu letošnja priznanja Mestne občine Kranj? E-pošta
torek, 08. avgust 2017
Vse do 15. septembra je še vedno možno oddati predloge za podelitev naziva častni občan, za nagrado Mestne občine Kranj, listino o priznanju, veliko plaketo in veliko Prešernovo plaketo. "Predloge za priznanja lahko poleg župana in članov Sveta Mestne občine Kranj podajo tudi politične stranke, ustanove, društva, gospodarski subjekti, javni zavodi, združenja in krajevne skupnosti," so sporočili z mestne občine.

Letošnji razpis za priznanja je objavljen na občinski spletni strani www.kranj.si pod zavihkom Javni razpisi in naročila. Priznanja bodo podeljena na slavnostni akademiji, ki naj bi potekala v petek, 1. decembra, na Brdu pri Kranju. Naj spomnimo, lani je župan Boštjan Trilar podelil kar trinajst nagrad in priznanj občanom, ki so prispevali k razvoju in prepoznavnosti občine. (M. Z.)

Najvišje priznanje, naziv častnega občana, je prejel mag. Drago Štefe. Nekdanji dolgoletni direktor Elektra Gorenjska si je vseskozi prizadeval za uspešno povezovanje gospodarstva s kulturo in njeno vpetostjo v družbeno življenje Kranja.

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates