banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Gorenjski odsev arrow V sedmih dneh, 19. julij 2009 (191. oddaja)
V sedmih dneh, 19. julij 2009 (191. oddaja) E-pošta
nedelja, 19. julij 2009

Sredi iztekajočega se tedna je svoja vrata dokončno zaprlo odlagališče odpadkov v Tenetišah. Kot smo že poročali, bo Komunala Kranj odpadke iz šestih občin odslej odvažala na druga odlagališča. Dokončnega zaprtja tenetiške deponije pa so seveda najbolj veseli tamkajšnji krajani.

Fundacija Vincenca Drakslerja je minuli torek s podjetjem Gradbinec GIP iz Kranja podpisala pogodbo o obnovi poslopja na Pristavi pri Tržiču. V njem bo v prihodnjem letu zaživel center za reintegracijo odvisnikov.

Jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger in podpredsednica Krajevne skupnosti Sava Erika Repovž sta v četrtek dopoldne slovesno odprla novo nogometno igrišče, namenjeno rekreaciji mladih.

Državni izpitni center je v ponedeljek zjutraj na svoji spletni strani objavil rezultate splošne mature. Letos jo je opravljalo 9.221 kandidatov, vse izpite pa je uspešno opravilo 91,82 odstotka vseh dijakov.
 
V Kamni Gorici so prejšnji konec tedna praznovali 110-letnico tamkajšnjega prostovoljnega gasilskega društva. V petek so v gasilskem domu pripravili slavnostno sejo, v domu krajanov pa so ob visokem jubileju odprli razstavo fotografij o dosedanjem delu in uspehih gasilskega društva.

Občino Jesenice so prejšnjo soboto obiskali krajani in občinsko vodstvo iz pobratene nemške občine Nagold. Vsakoletni obisk so sklenili z dogovorom o okrepljenem sodelovanju med občinama.

Varstveno-delovni center Kranj je v torek dopoldne na stadionu pri Osnovni šoli Škofja Loka-Mesto skupaj s prijatelji iz Kopra pripravil že tradicionalne atletske igre. Povabilu na tekmovanje so se odzvala tudi nekatera znana slovenska imena.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates