banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow Zanimivosti arrow Kako pa vi čutite Slovenijo?
Kako pa vi čutite Slovenijo? E-pošta
petek, 31. avgust 2018
Vsi se dobro zavedamo, s kakšnimi lepotami in pestrimi doživetji se lahko pohvali tako Slovenija kot tudi naša Gorenjska regija. Da pa bi našo deželo v čim svetlejši luči predstavili širnemu svetu, je Slovenska turistična organizacija letos poleti začela s kampanjo Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo. Cilj kampanje je pridobiti vsaj dva milijona pristnih doživetij in skritih kotičkov naše države ter prav toliko razlogov, zakaj posamezniki čutimo Slovenijo. 
Tudi na Gorenjski televiziji si prizadevamo vsem, ki naše države še ne poznajo, pokazati, da je Slovenija butična zelena dežela, bogata z naravnimi danostmi in petzvezdičnimi doživetji in s tem resnično vredna obiska. S pridružitvijo kampanji smo tako postali ambasadorji slovenskega turizma. 
To pa lahko postane tudi vsak izmed vas, drage gledalke in gledalci. In ne samo, da lahko pomagate širiti dobro besedo o Sloveniji, na koncu lahko osvojite tudi bogate nagrade. Za vas smo namreč pripravili posebno nagradno igro. V njej sodelujete tako, da na svojih družbenih omrežjih objavite avtorsko fotografijo ali video posnetek svojega najljubšega slovenskega kraja ali doživetja iz naše dežele. Zraven pa zapišete še razlog, zakaj čutite Slovenijo, in objavo opremite s  ključnikoma #ifeelsLOVEnia in #GorenjskaTelevizija. 
Vsi sodelujoči se boste potegovali za manjše tedenske nagrade in glavno nagrado. Glavni izžrebanec bo namreč prejel vikend paket za dve osebi v resortu Big Berry, prvem slovenskem lifestyle resortu ob reki Kolpi v Primostku, kjer boste spoznali nov koncept in kolekcijo mobilnih hišic z več namenskim centrom. Kako pa Slovenijo čutite vi? Vabljeni k sodelovanju.
 
 
 

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates