banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 04. oktober 2009 (197. oddaja)
V sedmih dneh, 04. oktober 2009 (197. oddaja) E-pošta
nedelja, 04. oktober 2009

Tokratno nedeljsko informativno oddajo bomo začeli v Voklem, kjer so prejšnjo soboto slovesno odprli nov športno-kulturni dom. V občini Šenčur poudarjajo, da gre za najsodobneje opremljeno dvorano v tem delu regije.

Slavnostno pa je bilo prejšnji konec tedna tudi v Cerkljah na Gorenjskem. V tamkajšnjem Kulturnem hramu Ignacija Borštnika so že tradicionalno podelili občinske plakete in nagrade, prvič letos pa tudi priznanja za najlepše urejena naselja, vrtove in balkone.

Zavod za spodbujanje in razvijanje kakovosti življenja Papilot je minuli četrtek odprl nove prostore Centra za pomoč žrtvam kaznivih dejanj Gorenjska. Odslej bodo delovali v stavbi športnega društva na Gorenjski cesti 26 v Radovljici.

Že v sredo popoldne pa je svoje predstavništvo na novi lokaciji na Jesenicah odprla Zavarovalnica Triglav. Po štiridesetih letih so se preselili v poslovno-stanovanjski objekt Rondo na Delavski ulici 1. 

Predstavniki Mestne občine Kranj in družbe Domplan so v torek sklenili koncesijsko pogodbo za področje distribucije plina. Vsebino dogovora so kasneje predstavili na novinarski konferenci.

V Gledališču Toneta Čufarja na Jesenicah so v sredo Splošni bolnišnici Jesenice slovesno podelili certifikat ISO 9001:2008. Priznanje je prejela za vzpostavitev vodenja kakovosti za celotno dejavnost bolnišnice.

Občina Jesenice je prejšnji konec tedna skupaj s štabom Civilne zaščite na parkirišču pred občino prvič organizirala Dneve zaščite in reševanja. Program, ki je potekal pod geslom V nesreči nisi sam, je bil pripravljen v skladu z novo sprejeto strategijo razvoja zaščite in reševanja v občini Jesenice. 
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates