banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Poročila za gluhe arrow V sedmih dneh, 1. novembra 2009 (201. oddaja)
V sedmih dneh, 1. novembra 2009 (201. oddaja) E-pošta
nedelja, 01. november 2009
Prejšnjo nedeljo zjutraj je pred nočnim lokalom Million club v Kranju eksplodirala ročna bomba. Po podatkih policije je bilo na kraju dogodka poškodovanih osem ljudi. Sedem so jih oskrbeli v Kliničnem centru v Ljubljani, enega pa v Splošni bolnišnici na Jesenicah.

Radovljiški svetniki so na sredini 26. redni seji obravnavali spremembe in dopolnitve prostorskih sestavin družbenega plana občine. Ob tem pa so se tudi seznanili z okoljskim poročilom.

V Osnovni šoli Poldeta Stražišarja na Jesenicah so pred dnevi slovesno predali v uporabo novo multisenzorno sobo. Poseben prostor z različnimi sprostitvenimi tehnikami naj bi pospeševal razvoj tamkajšnjih otrok.

Ekonomsko-storitveni izobraževalni center v Kranju spada med največje izobraževalne institucije v Sloveniji. Središče, ki združuje kar štiri šole, je bilo letos deležno številnih pridobitev.

Krizni center za mlade Kresnička v Lescah je v preteklih dneh praznoval že peti rojstni dan. Center je namenjen otrokom in mladostnikom, ki zaradi različnih vzrokov določeno obdobje ne morejo ostati pri svoji družini.
 
V prostorih poslovno podpornega centra BSC v Kranju so sredi minulega tedna predstavili rezultate regijskega projekta Sonaravni razvoj turizma na Gorenjskem. Projekt je delno sofinancirala Evropska unija iz Sklada za regionalni razvoj.
 
V Gledališču Toneta Čufarja so prejšnji konec tedna premierno uprizorili  legendarno pravljico bratov Grimm. Sneguljčica in njena zgodba sta dobro znani vsem otrokom, zato so se v gledališču domislili, da bi jo nekoliko prirejeno lahko uprizorili tudi na domačem odru.

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates