banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Gorenjski odsev arrow V sedmih dneh, 21. marca 2010 (219. oddaja)
V sedmih dneh, 21. marca 2010 (219. oddaja) E-pošta
nedelja, 21. marec 2010
Mestna občina Kranj bo skladno s svojo razvojno strategijo prejela podroben prostorski dokument, ki bo celostno uredil celotno območje občine. Podrobnosti o dokumentu je občinsko vodstvo v četrtek predstavilo tudi javnosti.

Vodstvo Razvojne agencije Zgornje Gorenjske je na četrtkovi novinarski konferenci na Jesenicah predstavilo razloge za zamudo pri pripravi občinskih prostorskih načrtov. Kot je znano, so ti pomembni za nadaljnji razvoj občin. Država se od problema ne odmika, a ima svoj pogled na težave. 

Vodstvo Linhartove dvorane v Radovljici je na torkovi novinarski konferenci predstavilo poslovne rezultate minulega leta. Glede na finančno poročilo lahko ocenimo, da radovljiški hram kulture kljub gospodarski krizi posluje pozitivno.

Na Jesenicah so v ponedeljek odprli tradicionalni Jožefov sejem ter Teden obrti in podjetništva. Na njem se tudi letos s svojimi izdelki predstavljajo obrtniki iz občin Bled, Kranjska Gora, Jesenice in Žirovnica. 

Predstavniki Zveze društev za cerebralno paralizo Slovenije Sonček so v četrtek slovesno odprli nove prostore na Bleiweisovi cesti 30 v Kranju. Uporabnikom varstveno delovnega centra so s tem zagotovili primernejše delovne pogoje, prijetnejše okolje in hkrati tudi izboljšali dostop do delovnega centra.

V Kinu Železar na Jesenicah so se v začetku tedna pomerile ekipe tamkajšnjih osnovnih in srednjih šol. Gre za tradicionalni kviz, na katerem se učenci in dijaki merijo v poznavanju zgodovine mesta Jesenice.
 
Viktorija Švab, stanovalka Doma upokojencev v Kranju, je v ponedeljek skupaj z ostalimi stanovalci proslavila svoj 100. rojstni dan. Kot je dejala za našo televizijo, je za visoko starost treba delati že od rane mladosti.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates