banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 18. aprila 2010 (223. oddaja)
V sedmih dneh, 18. aprila 2010 (223. oddaja) E-pošta
nedelja, 18. april 2010
Odpadke iz občin, ki jih s svojimi storitvami pokriva Komunala Kranj, bodo kmalu začeli voziti v Grosuplje in še bolj oddaljeni Lenart. Pri Komunali so se odločili tudi za vgradnjo čipov v zabojnike, ki bodo omogočali tehtanje odpadkov na licu mesta. 

Radovljiški občinski svet je minuli ponedeljek sklenil svojo 30. redno sejo. Kot smo že poročali, so svetniki v tem mesecu zasedali kar tri dni, saj so pred tedni nadaljevali 28. in začeli 30. sejo, ki so jo kot že rečeno, tudi končali. 

V Mošnjah pri Radovljici so prejšnji konec tedna položili temeljni kamen za gradnjo novega gasilskega doma, ki ga bodo namenu predali še v tem letu. Prejšnji dom je dodobra začel zob časa, zato se Mošnjani gradnje novega precej veselijo. 

Vodstvo Sveta gorenjskih sindikatov je sredi iztekajočega se tedna javnosti predstavilo novoustanovljeno Zvezo reprezentativnih sindikatov Slovenije. Na novinarski konferenci v Kranju so spregovorili o osnovnih idejah o združevanju in programskih usmeritvah zveze. 

V nekaterih občinah na Gorenjskem so zdravnikom na voljo tudi stanovanja in višje plače. A to še vedno ne premami mož v belem, da bi svojo poklicno pot nadaljevali v naši regiji, kjer jih množično primanjkuje. 

Na kongresu Mednarodne veslaške zveze v Münchnu septembra 2007 je bil Bled izbran za prizorišče letošnjega Svetovnega pokala v veslanju ter Svetovnega prvenstva v veslanju, ki bo prihodnje leto. V občini Bled priznavajo, da je to zanje velika čast in tudi organizacijski izziv.

V Fotogaleriji Fotografskega društva Jesenice so v sredo s kratkim kulturnim programom, v katerem je nastopil tudi Ženski pevski zbor Milko Škoberne, odprli razstavo glamur fotografij Samirja Pajića. Razstavljena dela bodo na ogled do 19. maja.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates