banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 2. maja 2010 (225. oddaja)
V sedmih dneh, 2. maja 2010 (225. oddaja) E-pošta
nedelja, 02. maj 2010
V Sloveniji smo v torek praznovali dan upora proti okupatorju. Praznik je bil nekoč znan kot dan Osvobodilne fronte, kot dan upora pa ga obeležujemo od leta 1992. V dvorani Gledališča Toneta Čufarja na Jesenicah so na praznični večer pripravili osrednjo slovesnost, s katero so počastili spomin na narodnoosvobodilni boj in vse, ki so žrtvovali svoje življenje za osvoboditev naše domovine.

V Šenčurju so prejšnji konec tedna proslavili petnajsti občinski praznik. Tudi letos so ga počastili s slavnostno akademijo, na kateri so podelili priznanja. Ob tej priložnosti so se spomnili vseh občinskih dosežkov minulih let. 

Fakulteta za organizacijske vede iz Kranja se počasi, a vztrajno prebija med elito fakultet ne samo v Sloveniji, pač pa tudi v Evropi. Na fakulteti so pred dnevi gostili posvet o gospodarskem sodelovanju podonavske regije.

Napake v slovenskem zdravstvu so po mnenju nekaterih prepogoste, drugi menijo, da jih ni veliko. O vzrokih, ki privedejo do zdravniških napak, so se prejšnji konec tedna pogovarjali zdravstveni delavci na okrogli mizi v Kranjski Gori.
 
Zdravilišče Radenci, ki deluje v okviru Poslovne skupine Sava, spada med bolj priljubljena zdravilišča v Sloveniji. V lanskem letu so namenu predali nov hotel Izvir, ki že danes dosega zavidljive poslovne rezultate.

Gorenjci smo bili prejšnji konec tedna priča največjemu frizerskemu spektaklu doslej. Frizerski atelje Silva je v kranjski ledni dvorani pripravil prvo frizersko modno revijo, ki bo - sodeč po odzivih obiskovalcev - postala tradicionalna. 
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates