banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Glasbene prireditve arrow V sedmih dneh, 20. junija 2010 (231. oddaja)
V sedmih dneh, 20. junija 2010 (231. oddaja) E-pošta
nedelja, 20. junij 2010
Predstavniki Alpskega letalskega centra Lesce, družbe SCT in Občine Radovljica so prejšnji konec tedna na letališču v Lescah uradno odprli rekonstruirano vzletno-pristajalno stezo. Novo pridobitev sta z županom Jankom Sebastijanom Stuškom in v družbi padalke, svetovne prvakinje Irene Avbelj, uradno predala v uporabo direktor Alpskega letalskega centra Pavel Škofic in direktor operativne izvedbe nizkih gradenj pri SCT-ju Borut Willenpart. 

V spominskem parku pod Ljubeljem so prejšnjo soboto pripravili slovesnost ob 65-letnici osvoboditve koncentracijskega taborišča Mauthausen. Prireditve so se med drugimi udeležili tudi nekdanji interniranci, borci in vojne žrtve. 

V Pristavi pri Tržiču so v torek slovesno odprli Dom Vincenca Drakslerja. V njem bo potekal program ponovne vključitve ozdravljenih odvisnikov v normalno okolje. 

V četrtek so se v Kranju na redni seji sestali člani Konzorcija Cero. Na srečanju je kranjski župan, kot predsedujoči konzorciju, pojasnil razloge za zamudo pri sklicu seje.

Župan Janko S. Stušek je v četrtek v baročni dvorani radovljiške graščine sprejel devetošolce, ki so dosegli odličen uspeh v vseh razredih osnovne šole. Podelil jim je priznanja in jih v imenu občine nagradil z USB-ključi. 

Najboljše tržiške učence pa je že v torek sprejel župan mag. Borut Sajovic in jim podelil priznanja za dosežene odlične rezultate v vseh devetih letih osnovnošolskega izobraževanja. Učenci so si enotni, da so tovrstna priznanja dobra popotnica za nadaljnje izobraževanje.

V Varstveno-delovnem centru Kranj, ki skrbi za ljudi z motnjami v duševnem in telesnem razvoju, so v torek prejeli novo kombinirano vozilo znamke Renault trafic. Vozilo, ki bo osmim varovancem omogočilo večjo mobilnost, je podarilo podjetje Remont z Labor pri Kranju.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates