banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 5. septembra 2010 (237. oddaja)
V sedmih dneh, 5. septembra 2010 (237. oddaja) E-pošta
sobota, 04. september 2010
Le še nekaj časa je ostalo županom, da uresničijo svoje predvolilne obljube, ki so jih dali volivcem pred štirimi leti. V sredo so namenu predali nove zunanje športne površine pri osnovni šoli v Žirovnici, kar je bila ena od predvolilnih obljub župana Leopolda Pogačarja. 

Na Blejski Dobravi so prejšnji konec tedna praznovali krajevni praznik. Žal je zaradi slabega vremena v soboto odpadel pohod na Obranco, osrednjo proslavo ob prazniku pa so z igrišča na Kočni prestavili v dvorano krajevne skupnosti na Blejski Dobravi. 

Na Rudnem polju na Pokljuki je v četrtek potekalo že dvajseto letno srečanje upokojencev Gorenjske. Vsi govorniki so se dotaknili trenutnega položaja upokojencev v Sloveniji in pokojninske reforme. A kot zatrjujejo sami, se ne dajo. 

Kranjski župan Damijan Perne se vsako leto 1. septembra sreča s prvošolci ene od osnovnih šol v mestni občini. Letos je obiskal podružnično šolo in krajevni vrtec v Mavčičah, ki spadata pod Osnovno šolo Orehek.  

Na torkovi novinarski konferenci v Prešernovem gledališču v Kranju so predstavili program nove gledališke sezone. Tudi letošnja bo pestra, kar dokazuje precejšnje zanimanje javnosti za nakup abonmajev. 

V avli časopisnega podjetja Gorenjski glas na Bleiweisovi cesti 4 v Kranju si v teh dneh lahko ogledate slikarsko razstavo članov Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj. Razstava, ki bo na ogled do 25. septembra, je že njihova četrta v letošnjem letu. 

Na Obrtnem sejmu v Celju bo v četrtek potekal Dan Kranja. Gre za skupno akcijo Območne obrtno–podjetniške zbornice Kranj, Zavoda za turizem, Gorenjskega muzeja in Mestne občine Kranj.  
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates