banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V jedru resničnosti arrow V sedmih dneh, 17. oktobra 2010 (243. oddaja)
V sedmih dneh, 17. oktobra 2010 (243. oddaja) E-pošta
sobota, 16. oktober 2010
Poslavljajoči se kranjski župan Damijan Perne se je v sredo s predstavniki gospodarstva in medijev sprehodil po starem delu Kranja in predstavil svoje uspešne projekte v iztekajočem se mandatu. Perne pojasnjuje, da z županske funkcije odhaja z dvignjeno glavo.

Radovljiški župan Janko S. Stušek je na sredini novinarski konferenci povedal, da občina za predlog prostorskega reda še ni pridobila pozitivnih mnenj ministrstev za kulturo in kmetijstvo. Prav tako še ni rešena pritožba občine zoper zavrnitev strategije prostorskega razvoja s strani ministrstva za okolje in prostor. 

Policijska uprava Kranj je istega dne predstavila uspešno preiskavo serije vlomov, ki so jih policisti obravnavali od letošnjega marca. Storilci so predvsem odtujevali računalniške in druge tehnične predmete. 

Vodstvo radovljiške občine je pretekli ponedeljek pripravilo letno srečanje ob zaključku turistične sezone. Vsakoletni sestanek je namenjen predstavnikom vseh turističnih organizacij v občini.

Ekonomski storitveno-izobraževalni center v Kranju je pripravil prireditev ob zaključku projekta Medgeneracijsko sožitje in osebnostna rast ter istoimensko konferenco vseh partnerjev pri projektu. Osnovni cilj projekta je spodbujanje medgeneracijskega sožitja in osebnostne rasti mladostnika, s tem pa zavedanje njegove odgovornosti do sebe in soljudi. 

V Portorožu se je pred dnevi zaključil 17. mednarodni oglaševalski festival in medijski miting Zlati boben. Več kot 1.000 udeležencev iz okrog 35 držav je štiri dni uživalo v kakovostnem programu, pregovorni gostoljubnosti in sončnem vremenu.

Gorenjski območni odbor društva Hospic je prejšnjo nedeljo v dvorani Gledališča Toneta Čufarja na Jesenicah pripravil dobrodelni koncert z naslovom Ujemi sonce, ujemi dan. 
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates