banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Glasbene prireditve arrow V sedmih dneh, 26. decembra 2010 (253. oddaja)
V sedmih dneh, 26. decembra 2010 (253. oddaja) E-pošta
nedelja, 26. december 2010
Geodetska uprava Republike Slovenije je v skladu z določili Zakona o množičnem vrednotenju nepremičnin poskusno izračunala vrednost nepremičnin v državi. Mnogi opozarjajo, da je to delo opravila zelo slabo, župani občin na zgornjem Gorenjskem pa so celo podprli občane, ki nasprotujejo trenutnim izračunom.

Občina Jesenice je ena redkih občin na Gorenjskem, pa tudi v Sloveniji, ki ima že sprejet proračun za leto 2011. V sredo so ga namreč občinski svetniki potrdili z veliko večino. Še pred sejo pa je jeseniški župan sprejel skavte, ki so že tradicionalno prinesli luč miru.

Radovljiški župan Ciril Globočnik je prisotne na tretji redni seji občinskega sveta seznanil s finančnim stanjem občine in investicijskimi načrti. Kot pojasnjuje, se bo občina v prihodnjih letih bolj posvetila vzdrževanju objektov, manj pa novogradnjam.

Minulo sredo so se na zadnji seji v tem letu sestali tudi šenčurski občinski svetniki. Med drugim so sprejeli nujno potreben prenovljeni statut občine Šenčur.

Investicijam v tržiški občini ni videti konca. Prehod v novo leto pa je priložnost, ko se lahko ozremo v preteklost ter ocenimo poslovanje in razvoj občine. 

Zveza Sonček je v torek od skupine Elektro Gorenjska prejela bon v vrednosti 5.400 evrov za nakup informacijske opreme. V Kranju je v zvezo vključenih 17 oseb z invalidnostjo, ki se na rednem trgu dela ne morejo zaposliti. 

Gimnazija Jesenice je v začetku iztekajočega se tedna pripravila božično–novoletni koncert. Poleg mladih glasbenikov in pevcev je na prireditvi nastopil tudi Gimnazijski pevski zbor Janka Priboršiča. 

Kranjski center za socialno delo v mesecu decembru že tradicionalno pripravi novoletno prireditev, namenjeno otrokom, ki so tako ali drugače v stiku s centrom. V torek jih je tik pred božično-novoletnimi prazniki obiskal dedek Mraz
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates