banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Predstavljamo krajevno skupnost arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 1. oktobra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 1. oktobra 2010 E-pošta
petek, 01. oktober 2010
Družba medijskih vsebin Dnevnik je včeraj v Gozdu Martuljku razglasila gorenjsko gazelo 2010. Najhitreje rastoče podjetje v regiji in četrti finalist izbora za naziv zlata gazela je podjetje Seaway Group, ki izdeluje jadrnice.

Občina Jesenice in tamkajšnji vzgojno varstveni zavod sta danes dopoldne slavnostno predala namenu dva nova oddelka v vrtcu na Plavžu. Prenovljeni prostori so bili še pred časom namenjeni dejavnosti Ljudske univerze Jesenice.

Gost današnjih Poročil bo Pavle Okorn, kandidat za župana Mestne občine Kranj.

Podružnična šola Podljubelj, ki spada pod okrilje Osnovne šole Tržič, je na prenovljenem šolskem igrišču dobila nova igrala. Investicijo je v celoti financirala Občina Tržič, ki tako uspešno končuje še en zastavljen projekt v aktualnem mandatu. 

V času svetovne gospodarske krize nas lahko malce razveseli le še kakovosten humor. Tega se zaveda tudi kandidat za kranjskega župana Darijan Petrič, ki je na eno od igrišč v naselju Planina v Kranju povabil komedijanta priljubljenega BB-šova. Ranko Babić in Miki Bubulj sta poskrbela za dobro uro trajajočo sproščeno zabavo tako mladih kot tudi starejših občanov.

Na tradicionalnem mednarodnem karatejskem turnirju, ki ga je letos gostil Šenčur, je nastopilo veliko število tujih in domačih tekmovalk in tekmovalcev. Še posebej so bili uspešni domačini iz Kranja.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates