banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 12. novembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 12. novembra 2010 E-pošta
petek, 12. november 2010
Predstavniki skupine Slovenska industrija jekla in njene hčerinske družbe Acroni so včeraj slovesno odprli novo, 28 milijonov evrov vredno, proizvodno linijo za debelo pločevino v vroči valjarni Acronija na Jesenicah. 

Slavnostnega odprtja nove proizvodne linije za debelo pločevino se je udeležila tudi ministrica za gospodarstvo Darja Radić

V studiu se nam bo pridružil Boštjan Lindav, vodja kriminalistične policije PU Kranj.

Tradicionalni festival ljubiteljskih gledališč iz Slovenije in zamejstva Čufarjevi dnevi, ki se bo v nedeljo začel na Jesenicah, bo letos gostil tudi predstavo domačega Gledališča Toneta Čufarja z naslovom Ogenj iz Andaluzije

Včeraj je v kinu Železar potekal finale pevskega festivala Male zvezde mikrofona 2010, na katerem so nastopili najpogumnejši mladi nadarjeni pevci tamkajšnjih osnovnih šol. Strokovna žirija je v obeh starostnih kategorijah izbrala tri najboljše pevce.

Finec Toni Dahlman, ki je prispel na preizkušnjo na Jesenice, je po prikazanem z vodstvom kluba podpisal pogodbo do konca sezone. Najboljši slovenski veslač vseh časov Iztok Čop pa se po sezoni počitka še ne namerava posloviti od aktivnega veslanja.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates