banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Predstavljamo krajevno skupnost arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 24. decembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 24. decembra 2010 E-pošta
petek, 24. december 2010
Šenčurski občinski svet, ki se je v sredo sestal na tretji redni seji, je med drugim sprejel odlok, ki ureja vrednost točke za izračun nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča v občini.

Poročali smo že, da je na Jesenicah potekala zadnja seja občinskega sveta v letošnjem letu. Svetniki so soglasno sprejeli občinski program športa za leto 2011.

Danes se začenjajo letošnji božično-novoletni prazniki. Božič v Sloveniji zaznamujemo kot enega najpomembnejših družinskih praznikov, ki ga praznujejo tako verniki kot drugi. O pomenu božiča smo se pogovarjali z župnikom Mitjem Štirnom iz župnije Zlato polje v Kranju.  

Drugi del zadnjih mozaičnih Gorenjskih poročil v iztekajočem se letu namenjamo božično-novoletnim čestitkam, ki so jih samo za vas izrekli nekateri gorenjski gospodarstveniki in javni funkcionarji. Poglejmo, kako so zadovoljni z letom 2010 in kaj pričakujejo od prihajajočega leta.

Mestna občina Kranj je včeraj na Glavnem trgu pripravila 4. županov božični koncert. Kranjčani in drugi obiskovalci so na prostem uživali v vokalni ekstazi skupine Perpetuum Jazzile, kot gostja večera pa je nastopila pevka Nuška Drašček.

Hokejisti Acronija Jesenice so v tekmi 29. kroga lige Ebel izgubili proti beljaški ekipo VSV s 3 : 4. Po poročanju Siola je bila odločilna za poraz nezbranost v obrambi v uvodni tretjini.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates