banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 23. decembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 23. decembra 2010 E-pošta
četrtek, 23. december 2010
Občina Jesenice je ena redkih občin na Gorenjskem, pa tudi v Sloveniji, ki že ima sprejet proračun za leto 2011. Včeraj so ga namreč občinski svetniki potrdili z veliko večino. Še pred sejo pa jeseniški župan sprejel skavte, ki so že tradicionalno prinesli luč miru.

Včeraj so se na zadnji seji v tem letu sestali tudi šenčurski občinski svetniki. Med drugim so sprejeli nujno potreben prenovljen statut občine Šenčur.

Pred nami je prvi del letošnjih božično-novoletnih praznikov. Z željo, da bi vsaj kakšno urico ali dve preživeli ob ogledu regionalnega programa Gorenjske televizije, smo vam pripravili zanimiv praznični spored. Več o njem bo povedala naša odgovorna urednica Maja Zagoričnik.

Integral avto Jesenice spada med uspešnejša podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo in servisiranjem osebnih avtomobilov znamk Volkswagen in Škoda. Po novem pa postajajo tudi serviser osebnih vozil Audi. 

Otroški oddelek Splošne bolnišnice Jesenice ima že nekaj mesecev novo glavno medicinsko sestro. To je prvega avgusta postala Mojca Strgar.

Na pravkar končanem 10. svetovnem plavalnem prvenstvu v 25-metrskih bazenih v Dubaju naši plavalci niso blesteli, razlogov zato pa je več. V zaostali tekmi 18. kroga hokejskega državnega prvenstva so Jeseničani ugnali ekipo Bleda s 3 : 1. 

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates