banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Glasbene prireditve arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 10. decembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 10. decembra 2010 E-pošta
petek, 10. december 2010
Za člane Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije je letošnje leto pomembno, saj praznujejo 90 let uspešnega delovanja pod okriljem zveze. A njihovim težavam ni videti konca, potem ko je država z novim zakonom ukinila nekatere pravice slepim in slabovidnim. 

V sredo se je na svoji drugi redni seji sestal radovljiški občinski svet. Svetniki so med drugim soglasno imenovali člane stalnih delovnih teles. 

Dr. Zdravko Kaltnekar, ki smo ga danes povabili v studio Gorenjske televizije, je zelo ustvarjalen in zanimiv sogovornik. Čeprav je v pokoju, mu pogosto zmanjkuje časa, saj poleg rednih literarnih večerov in pogovorov z znanimi osebnostmi, vsako leto navduši z vsaj eno novo knjigo, v kateri odslikava svoja razmišljanja in izkušnje, ki si jih je pridobil dolgoletnim znanstveno-raziskovalnim delom. 

V Mali Galeriji v Kranju je od včeraj na ogled razstava likovnih del z naslovom Slika – Artefakt. Na razstavi se s svojimi stvaritvami predstavlja 22 avtorjev, članov Likovnega društva iz Kranja.

Današnji otroci in mladostniki večino svojega prostega časa preživijo pred televizorji ali računalniki. V Društvu prijateljev otrok in mladine Kropa so odločeni, da bodo temu naredili konec, zato so že pred leti ustanovili društvo za druženje družin. 

Odbojkarjem ACH Volleyja je v tretjem krogu evropske lige prvakov v grškem Pireju uspel popoln preobrat, kjer so v zanimivi končnici premagali grški Olympiacos s 3 : 2. Začetek sezone pri smučarjih skakalcih ni bil po pričakovanjih, zato je bilo kar nekaj polemik na to temo.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates