banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Poročila za gluhe arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 5. novembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 5. novembra 2010 E-pošta
petek, 05. november 2010
Včeraj popoldne se je na ustanovni seji sestal nov jeseniški občinski svet. Svetniki so se poleg rednih postopkov, s katerimi so omogočili normalno delovanje sveta, lotili tudi občinskega proračuna.

Jeseniški svetniki si bodo prizadevali, da bodo, vsak po svoje, dvignili nivo kakovosti življenja v občini. Vsi skupaj pa si želijo, da bi po štiriletnem mandatu za seboj pustili trajne sledove dobrega dela.

Fotografsko društvo Janez Puhar je tudi letos organiziralo mednarodno FIAP razstavo fotografij Miniature 2010. Na peto razstavo so se fotografi lahko prijavili s fotografijami, ki uprizarjajo senco ali prosto temo.

Poročali smo že, da so v Kurnikovi hiši v Tržiču v nedeljo, ob svetovnem dnevu varčevanja, odprli razstavo najrazličnejših hranilnikov. Poleg nje pa si v hiši v prihodnjih dneh lahko ogledate tudi druge zanimivosti. 

Ljudje se kljub potrošniški miselnosti vse bolj zavedamo, da je naše zdravje pomembnejše od najrazličnejših materialnih dobrin. Počasi, a vztrajno se vračamo k naravi in vse bolj začenjamo skrbeti za svoje telo in dušo

Povratna četrtfinalna pokalna tekma med nogometaši Kopra in kranjskega Triglava se je končala z zmago Koprčanov, ki tako odhajajo v polfinale. Slovenske športne plezalke pa so uspešno opravile nastope na Kitajskem.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates