banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V jedru resničnosti arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 10. septembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 10. septembra 2010 E-pošta
petek, 10. september 2010
Na  Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju so včeraj pripravili dan Kranja. Poleg kranjskih obrtnikov se je letos prvič predstavila tudi Mestna občina Kranj s ponudbo turizma, kulture in kulinarike.

Poročali smo že, da so v Mostah pri Žirovnici predali v obratovanje novo razdelilno transformatorsko postajo in 110/20 kilovoltno stikališče Moste. Gre za skupen projekt Elektra Slovenija, Elektra Gorenjska in Savskih elektrarn Ljubljana. Predaje novega stikališča se je udeležila tudi ministrica za gospodarstvo Darja Radič, ki se je v svojem govoru med drugim dotaknila tudi prihodnosti slovenskega elektrogospodarstva. 

V studiu se nam bo pridružil Tomaž Tom Mencinger, kandidat za župana občine Jesenice. 

Se v vašem kraju danes počutite enako varne kot pred desetimi, dvajsetimi leti? Ali menite, da je dovolj dobro poskrbljeno za varnost občanov? Po podatkih Policijske uprave Kranj sta na Gorenjskem trenutno v porastu oblika lahkega nasilja in prepovedan promet z drogami. 

Najboljši slovenski vaterpolist zadnjih let Matej Nastran bo kariero nadaljeval pri koprski Rokavi. Nogometaši Naklega pa so doživeli tretji zaporedni poraz v 3. slovenski nogometni ligi. 

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates