banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Čutimo slovenščino arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 20. avgusta 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 20. avgusta 2010 E-pošta
petek, 20. avgust 2010
Elektro Gorenjska je na novinarski konferenci v začetku avgusta predstavil postopke vračila preplačane električne energije. Kot je povedal zakoniti zastopnik družbe, mag. Bojan Luskovec, bodo vsi odjemalci Elektra Gorenjska prejeli poračun preplačanega zneska z obrestmi že v septembru oziroma v oktobru. 

V Rožni dolini v Lescah so v preteklih dneh začeli graditi Čebelarski razvojno-izobraževalni center Gorenjske. Naložbo Občine Radovljica, vredno 1,2 milijona evrov, v pretežni meri sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj.

Ta konec tedna se v Kranju začenja deveti mednarodni multikulturni festival Carniola. Kot vsako leto, so tudi tokrat v Art centru pripravili pester program, s katerim želijo zadovoljiti ljubitelje gledališča, klasične in popularne glasbe, plesa, opere in uličnega gledališča. Več podrobnosti nam bo razkrila današnja gostja Špela Sila.

Župan Janko Sebastijan Stušek je pred dnevi s sodelavci predstavil svojo odločitev o odstopu od kandidature za župana Občine Radovljica na letošnjih lokalnih volitvah, ki bodo potekale 10. oktobra.

V Domu upokojencev v Kranju so prejšnji četrtek proslavili 100. rojstni dan stanovalke Marije Kuljad. Prisrčnega praznovanja, na katerem ni manjkalo veselja in dobrih želja, sta se udeležila tudi predsednik države dr. Danilo Türk in kranjski župan Damijan Perne

V Minimundusu, znanem parku miniatur v bližini Celovca, že dobro leto stoji model blejskega gradu. Številni obiskovalci pa lahko od tega meseca občudujejo tudi miniaturno kopijo blejskega otoka s cerkvico.


 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates