banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V sedmih dneh arrow V sedmih dneh, 29. maja 2011 (273. oddaja)
V sedmih dneh, 29. maja 2011 (273. oddaja) E-pošta
nedelja, 29. maj 2011
Vodstvo Mestne občine Kranj je na ponedeljkovi novinarski konferenci predstavilo aktualne občinske projekte in obenem zanikalo nekatere očitke mestne opozicije, ki se vse bolj pojavljajo v medijih. 

Nekdanji kranjski podžupan Igor Velov naj bi bil ovaden zaradi suma zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic. Po besedah direktorja občinske uprave Mitje Heraka sumijo, da je Velov zlorabil položaj, ko je lani oktobra sklenil pogodbo za najem prostorov s Kulturnim društvom Brdo in Srbskim kulturno-prosvetnim društvom Sava Kranj.

Od avgusta 2009 do maja letos je v naseljih Žiganja vas in Sebenje potekala gradnja sekundarnega kanalizacijskega omrežja. 

Na Brdu pri Kranju so se v četrtek začeli 5. dnevi občin. Prireditelji so med drugim predstavili nov inovativen projekt Zlati kamen.

Kampanja pred junijskim superreferendumom je v polnem teku. Je pokojninska reforma nujna ali je popolnoma nepotrebna? Kaj pa delo na črno? Nam bo po sprejetju reforme delalo več preglavic kot doslej?

Na Jesenicah so prejšnjo soboto slovesno sklenili teden vseživljenjskega učenja. Za najvidnejšo promocijsko manifestacijo na področju izobraževanja in učenja na Jesenicah je tudi letos poskrbela tamkajšnja ljudska univerza.

V športni hali Podmežakla na Jesenicah je istega dne potekala že peta Kulturna mavrica Jesenic. Na prireditvi so se predstavila kulturna društva in kulture različnih narodov in narodnosti, prvič pa tudi njihov skupni projekt z naslovom Dobrote iz kuhinj naših babic.
 
Slovenska vojska je prejšnjo soboto v kranjski vojašnici pripravila dan odprtih vrat. Vojaške enote so na tradicionalni prireditvi predstavile svojo oborožitev in drugo tehniko, ki jo vsakodnevno uporabljajo pri delovnih obveznostih.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates