banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 16. oktobra 2011 (285. oddaja)
V sedmih dneh, 16. oktobra 2011 (285. oddaja) E-pošta
nedelja, 16. oktober 2011
V ponedeljek popoldne naj bi v prostorih Mestne občine Kranj potekala izredna seja, na kateri bi morali razpravljati o poravnavi, ki je bila 25. novembra lani sklenjena med občino in Stanovanjsko zadrugo Gorenjske. Ker svetniki niso bili sklepčni, prisotnih je bilo le dvanajst opozicijskih svetnikov, seje uradno ni bilo, je pa v sejni dvorani kljub temu potekala razprava o sklenjeni poravnavi in domnevnih nepravilnostih.

Šenčurski svetniki so na sredini redni seji potrdili vse predlagane sklepe. Največ časa in pozornosti so namenili poslovniku občine, ki so ga po dolgi razpravi tudi potrdili.

Medobčinski inšpektorat redarstva občin Jesenice, Gorje, Kranjska Gora in Žirovnica je sredi tedna pripravil posvet o novi prometni zakonodaji, ki je začela veljati v tem mesecu.

Komunala Radovljica je v četrtek že tradicionalno odprla svoja vrata, tokrat z informativno-izobraževalnim namenom. Z radovljiškimi občani so skupaj razjasnili resnice in zmote o ravnanju z biološko razgradljivimi odpadki

Na osnovni šoli Poldeta Stražišarja na Jesenicah so prejšnji konec tedna zaključili dobrodelno akcijo Aleševa soba. Z zbranimi sredstvi različnih donatorjev so uresničili sanje svojemu učencu Alešu Arnolu in mu uredili sobo, da se bo počutil prijetno tudi doma.

V Kosovi graščini na Jesenicah so minuli torek odprli dokumentarno razstavo z naslovom Ne pozabimo preteklosti. V kulturnem programu se je predstavil harmonikar Primož Mirtič Dolenec, razstavo pa si lahko ogledate do 28. oktobra.

Minila so že tri leta, odkar so za obiskovalce odprli obnovljene rove pod starim Kranjem. V vse bolj obiskanem mestnem podzemlju, ki je bilo zgrajeno med drugo svetovno vojno, se pripravljajo na premiero nove predstave Dežele škrata Krančka in prihajajoče prireditve Noč čarovnic.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates