banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Poročila za gluhe arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 24. junija 2011
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 24. junija 2011 E-pošta
petek, 24. junij 2011
Na mejnem platoju Karavanke je včeraj popoldne potekala svečana prireditev v počastitev dneva državnosti in 20. obletnico razglasitve samostojnosti Slovenije. Slavnostni govornik je bil prvi predsednik države Milan Kučan

Na včerajšnji slovesnosti na platoju Karavanke smo med drugim lahko slišali, da je prav v spominu na osamosvojitvene dogodke pred 20 leti mogoče in vredno poiskati vir moči, da se bomo tudi tokrat zmogli soočiti z izzivi časa in si zagotoviti obet boljše prihodnosti za vsakogar od nas in za vso skupnost.

V Avli Mestne občine Kranj so v sredo odprli pregledno razstavo četrte sezone umetniških izobraževanj Ateljeja Puhart. Podrobnosti o razstavi in izobraževanjih nam bo zaupala vodja tečaja Petra Puhar Kejžar.

Lokalni in regionalni mediji se borijo za preživetje. Ministrstvo za kulturo je namreč napovedalo ukinitev letošnjih proračunskih sredstev za sofinanciranje programskih vsebin posebnega pomena, med katerimi so tudi lokalne dnevno informativne in kulturne oddaje.

Poplave in vodne ujme vsake toliko časa močno prizadenejo nekatera območja v Sloveniji. Na državni agenciji za okolje opozarjajo, da so neurja nekaj pričakovanega in da jih bo v prihodnje vedno več. 

Pred oslabljeno slovensko odbojkarsko reprezentanco je težko gostovanje v Osijeku na Hrvaškem, kjer jih čakata dva obračuna z domačo izbrano vrsto. V Lescah bodo konec tega tedna gostili drugo tekmo padalcev za svetovni pokal.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates