banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Čutimo slovenščino arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 27. maja 2011
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 27. maja 2011 E-pošta
petek, 27. maj 2011
Vršilec dolžnosti direktorja Splošne bolnišnice Jesenice Igor Horvat in direktor Osnovnega zdravstva Gorenjske Jože Veternik sta danes dopoldne v prisotnosti ministra za zdravje Dorijana Marušiča podpisala pismo o nameri, s katerim bodo v prostorih jeseniške bolnišnice vzpostavili skupno urgentno službo.

Slovenski volivci bodo na referendumu prihodnjo nedeljo lahko odločali o usodi Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno in o Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih. Boste trikrat za ali trikrat proti? Sedanji pokojninski sistem postaja z reformo še bolj nepregleden, nestimulativen in nepravičen, ocenjujejo v poslanski skupini Slovenske demokratske stranke

Izvršni odbor Društva izgnancev Slovenije 1941-1945 bo prihodnjo soboto ob 11. uri v Brestanici pri Krškem pripravil osrednjo prireditev ob 70. obletnici izgona Slovencev in 20-letnici delovanja društva.

Na Jesenicah se je danes začel mednarodni festival Igraj se z mano. Trajal bo dva dni, na njem pa sodeluje več kot 500 udeležencev. 

Kranj je danes gostil mlade športnike in športnice iz 13 slovenskih občin na 11. slovenskih igrah šolarjev. V odbojki, tenisu, malem nogometu, plavanju in atletiki se je pomerilo več kot 420 osnovnošolcev.

Srbi so bili premočen nasprotnik za naše kegljače, ki so dan zatem presenetili in premagali favorizirane Romune. Na svetovnem prvenstvu v kegljanju pa kaže odlično našim dekletom, ki so brez večjih težav premagale Srbijo in se tako že uvrstile v nadaljnje tekmovanje.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates