banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Poročila za gluhe arrow V sedmih dneh, 13. novembra 2011 (289. oddaja)
V sedmih dneh, 13. novembra 2011 (289. oddaja) E-pošta
nedelja, 13. november 2011
Na sredini svečanosti v gledališču Toneta Čufarja je Splošna bolnišnica Jesenice prejela mednarodno akreditacijo DNV – NIAHO. Visoko priznanje je podelil dr. Espen Cramer, generalni direktor mednarodne akreditacijske hiše DNV Healthcare.

V dvorani Kolpern na Stari Savi so se v četrtek zbrali tamkajšnji gospodarstveniki in na prvem gospodarskem forumu razglabljali o preživeti in morebitni prihodnji gospodarski krizi, njenih posledicah in o tem, kako peljati gospodarstvo v takšnem času.

Občinskim naložbam v Radovljici ni videti konca. Začela se je obnova zdravstvenega doma, izvaja se projekt namestitve dveh sončnih elektrarn na osnovnih šolah, obnavljajo se nekatere ceste. Kot pojasnjujejo na občini, pa je to le začetek, saj v prihodnjih letih načrtujejo še več tovrstnih projektov. 

Prav lahko se zgodi, da bo proračun Mestne občine Kranj za leto 2012 pod streho že letos. Osrednji občinski projekt prihodnjega leta bo izgradnja kanalizacijskega omrežja.

Jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger je v torek s sodelavci obiskal otroke in vodstvo vrtca na Plavžu. Njihov obisk je bil namenjen predvsem ogledu prenovljenih prostorov, malčki pa so svojim gostom pripravili prijetno dobrodošlico.

Vodstvo Socialnih demokratov je v sredo v dvorani Mestne občine Kranj predstavilo kandidate, ki bodo na decembrskih volitvah kandidirali v prvi volilni enoti. Stranka se po besedah njenega predsednika Boruta Pahorja tako kot doslej zavzema za socialno in pravno državo.

Muzej občine Šenčur se je v minulih dneh spremenil v pravo kmečko hišo. V njem so odprli zanimivo razstavo, ki so jo pripravili člani Društva upokojencev Šenčur.

Območno združenje Rdečega križa Kranj je prejšnji konec tedna podelilo priznanja najpogostejšim darovalcem krvi na območju nekdanje kranjske občine. Z osrednjo proslavo so počastili tudi teden solidarnosti, ki ga v Sloveniji tradicionalno obeležujemo v novembru. 
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates