banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 4. decembra 2011 (292. oddaja)
V sedmih dneh, 4. decembra 2011 (292. oddaja) E-pošta
nedelja, 04. december 2011
Vodstvo Mestne občine Kranj je v četrtek dopoldne predstavilo investicije, ki jih bodo v prihodnjih dneh predali v uporabo, in druge pomembnejše projekte. Sicer pa se je kranjskemu županu Mohorju Bogataju v teh dneh izteklo prvo leto razmeroma uspešnega mandata.

Občina Tržič je sestavljena iz trinajstih krajevnih skupnosti, od katerih si vsaka po svoje prizadeva za čim večji razvoj in kakovost življenja. Na zadnji seji tamkajšnjega občinskega sveta so obravnavali tudi odlok o financiranju krajevnih skupnosti

Raziskovalni oddelek v jeseniškem Acroniju, ki je bil ustanovljen že daljnega novembra 1961, letos praznuje okroglih 50 let. V počastitev jubileja so pred dnevi v gledališču Toneta Čufarja priredili slavnostno akademijo, na kateri so se spomnili vseh oddelčnih dosežkov in prelomnic. 

Občina Šenčur ima na svojem območju dve turistično pomembni počivališči ob gorenjski avtocesti. Družba Petrol ju zaradi vse večjih potreb želi obnoviti in razširiti, s čimer se je na zadnji seji strinjal tudi šenčurski občinski svet. 

Center za socialno delo Tržič je pred dnevi v sodelovanju z Lions klubom in Občino Tržič pripravil dobrodelni koncert Za srečo otrok. Izkupiček od prodaje vstopnic bodo namenili rejniškim družinam izven tržiške občine.

Pred zgradbo Stare pošte na Koroški cesti v Kranju so v sredo odkrili doprsni kip uspešnemu kranjskemu stavbeniku Josipu Slavcu. Pol ure pozneje pa je v galeriji Kranjske hiše sledilo odprtje razstave s predstavitvijo knjige o Slavčevih največjih gradbenih projektih.

GTV – Gorenjska televizija je letos poleti posnela nov igrano–dokumentarni film Beg v svobodo. Prvič so ga javno prikazali prejšnji konec tedna v novi kulturni dvorani v Vrtojbi, kjer ga je več kot 150 gledalcev sprejelo z navdušenjem.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates