banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow novice - šport arrow Špelin in Vesnin plavalni memorial v Kranju
Špelin in Vesnin plavalni memorial v Kranju E-pošta
četrtek, 20. november 2008
kranj_plavanje_vesnin_memorial.jpg
V pokritem olimpijskem bazenu v Kranju se bo v soboto ob 9. uri začel tradicionalni, že 25. Špelin in Vesnin memorial. Mednarodni plavalni miting je v preteklih letih v kranjski bazen privabil številne mlade tekmovalce iz domovine in tujine.

"Tekmovanje, namenjeno predvsem kadetom in mladincem, smo letos zaradi bližajočega se evropskega prvenstva v kratkih bazenih razširili na vse kategorije. S tem želimo omogočiti vsem udeležencem prvenstva, da si potrdijo pravilno delo na treningih in utrdijo samozavest, potrebno za takšno tekmovanje," so sporočili iz Plavalnega kluba Merit Triglav Kranj.

Poleg memorialnih disciplin 100 metrov delfin in 800 metrov prosto bodo v programu za mlajše kategorije tudi discipline 50 metrov prosto, hrbtno, delfin in prsno. Ostali, starejši udeleženci tekmovanja, pa se bodo lahko pomerili v disciplinah 100 metrov prosto, hrbtno, delfin in prsno ter 200 metrov mešano. Nagradni sklad znaša 1.000 evrov, ki jih bodo skupno prejeli prvi trije moški in ženske z najboljšim izidom glede na točke FINA 2008. (B. D., foto: PK Merit Triglav Kranj)

 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates