banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V sedmih dneh arrow V sedmih dneh, 8. januarja 2012 (295. oddaja)
V sedmih dneh, 8. januarja 2012 (295. oddaja) E-pošta
nedelja, 08. januar 2012
Na Slovenskem trgu v Kranju se je na silvestrovo kljub mrazu zbralo nekaj tisoč ljudi, ki so polni dobrih želja ob petju Nuše Derenda proslavili začetek novega leta. Bučno rajanje je spremljala tudi naša ekipa.

Zdravniško osebje, gasilci in policija so imeli v minulih prazničnih dneh polne roke dela. Preverili smo obseg opravljenega dela policistov med prazniki na območju policijske uprave Kranj.

Jeseniški občinski svetniki so se tik pred božično-novoletnimi prazniki zbrali na zadnji redni seji v preteklem letu. Sprejeli so letošnji proračun in potrdili pravilnik o dodeljevanju pomoči za razvoj gospodarstva v občini.

Tudi tržiški občinski svet se je še pred prazniki sestal na redni seji. Občinskega proračuna zaradi želje svetnikov po dodatnih usklajevanjih niso sprejeli, so se pa strinjali o novi investiciji v turistično-gostinski center in o obnovi letnega kopališča.

Šenčurski občinski svetniki so na nedavni seji sprejeli letošnji proračun. Med drugim pa so obravnavali tudi predlog pravilnika o sprejemu otrok v vrtec in predlog sklepa o vrednosti točke za določitev višine nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča na območju občine.  

Policisti Policijske uprave Kranj so v sredo simbolično dobili v last ključe mobilne policijske postaje, ki bo služila predvsem kot pomoč ljudem v odročnih krajih brez lastne policijske postaje, pa tudi na množičnih prireditvah.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates