banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V jedru resničnosti arrow V sedmih dneh, 19. februarja 2012 (301. oddaja)
V sedmih dneh, 19. februarja 2012 (301. oddaja) E-pošta
nedelja, 19. februar 2012

Radovljiški občinski svetniki so se v sredo sestali na prvi letošnji redni seji. Na njej so med drugim sprejeli prostorski red občine in rebalans letošnjega proračuna, s katerim se prihodki in odhodki znižujejo za približno 1,6 milijona evrov. 

V sredo popoldne je potekala tudi 11. redna seja Občinskega sveta Občine Šenčur. Čeprav je bilo na dnevnem redu lepo število točk, večjih zapletov ni bilo.

Na območju Centralne čistilne naprave v Radovljici so minuli torek potekali vodeni ogledi naprave in zbirnega centra za ravnanje z odpadki, občanom pa so predstavili tudi delovanje sončnih elektrarn.

Pretekli ponedeljek je bilo v dvorani kina Železar na Jesenicah zelo slovesno. Športniki in ljubitelji športa so se zbrali na prireditvi ob podelitvi priznanj Olimpijskega komiteja Slovenije gorenjskim športnikom za dosežke v letu 2011 ter podelitvi priznanj Športne zveze Jesenice športnikom in športnim delavcem v občini.

Kranjski župan Mohor Bogataj je v torek sprejel hokejiste Hokejskega kluba Triglav Kranj, ki so se pred kratkim vrnili z izredno razburljivega obiska v Los Angelesu.

Mesto Kranj je bilo v sredo v znamenju Prešernovih nagrajencev, ki so se najprej sprehodili skozi staro mestno jedro do Galerije Prešernovih nagrajencev, pozneje pa so se udeležili pogovora v avli Mestne občine Kranj.

Prejšnji konec tedna je na dobrodelnem koncertu v Kranju nastopil legendarni hrvaški pevec Oliver Dragojević s spremljevalno skupino Dupini. Organizator je od vsake prodane vstopnice namenil dva evra Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo v Kranju, kjer zbirajo sredstva za nakup digitalnega mamografa.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates