banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Župan pred kamero arrow V sedmih dneh, 15. aprila 2012 (309. oddaja)
V sedmih dneh, 15. aprila 2012 (309. oddaja) E-pošta
nedelja, 15. april 2012
Na Bledu so v preteklih dneh praznovali občinski praznik. Tudi letos so ga obeležili s kar nekaj prazničnimi prireditvami, med drugim tudi z osrednjo slovesnostjo, na kateri so podelili občinska priznanja.

Vodstvo Občine Radovljica je na četrtkovi novinarski konferenci predstavilo aktualne občinske naložbe in dejavnosti, med drugim gradnjo Čebelarsko-razvojnega izobraževalnega centra Gorenjske in nove radovljiške knjižnice

V torek je v Šenčurju potekala 12. redna seja občinskega sveta. Svetniki so se morali prebiti čez kar 18 točk dnevnega reda in čeprav so eno točko zaradi nekaj pomanjkljivosti umaknili, je bila seja uspešna.

Na Centru za socialno delo v Radovljici, ki pokriva kar tretjino Gorenjske, so v četrtek predstavili svoje delovanje v preteklem letu in dozdajšnje izvajanje Zakona o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev.

Predstavniki Gasilsko-reševalne službe Kranj so sredi iztekajočega se tedna podarili avtocisterno Gasilski zvezi Mestne občine Kranj, njeni predstavniki pa so ključe vozila predali Prostovoljnemu gasilskemu društvu Breg ob Savi.

Epilog letošnjega Tedna slovenske drame so preteklo sredo v Prešernovem gledališču slavnostno proslavili s podelitvijo festivalskih nagrad; Šeligove in Grumove nagrade ter nagrade občinstva. In kdo so bili letošnji nagrajenci?

Kulturno društvo DEM je prejšnji konec tedna v avli Mestni občini Kranj odprlo bosanske dneve kulture. Prvi dan so obiskovalcem predstavili pisatelja iz Slovenije in Bosne in Hercegovine ter kulinarične dobrote, drugi dan pa je bil posvečen plesom in nošam.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates