banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Glasbene prireditve arrow V sedmih dneh, 30. septembra 2012 (327. oddaja)
V sedmih dneh, 30. septembra 2012 (327. oddaja) E-pošta
nedelja, 30. september 2012
Delavci Družbe za avtoceste so minuli ponedeljek začeli preurejati cestninsko postajo Torovo. Že pred kratkim so uredili in delno odstranili cestninsko postajo Log, preureditev pa čaka še postaje Videž na primorski avtocesti Dob in Drnovo na dolenjski ter Kompolje in Tepanje na štajerski avtocesti.

Radovljiški občinski svet je na četrtkovi redni seji obravnaval rebalans letošnjega proračuna. Občinska uprava je namreč ocenila, da ne bo možno realizirati vseh načrtovanih prihodkov, zato je proračun oklestila za dober milijon evrov. 
 
V občini Jesenice se že dlje časa ukvarjajo z obnovo športne dvorane Podmežaklja, kjer naj bi prihodnje leto potekale tekme Evropskega prvenstva v košarki. Občina je že pred časom uspešno izbrala izvajalce obnovitvenih del, zataknilo pa se je pri izbiri nadzornikov.

Na Jesenicah so prejšnjo soboto odkrili obeležje v spomin na Jureta Robiča, našega ekstremnega kolesarja, ki se je pred dvema letoma tragično ponesrečil v Plavškem Rovtu nad Jesenicami. 
 
V začetku tedna se je s kolesom v domačo Podblico pripeljal naš aktualni svetovni mladinski prvak v kolesarjenju Matej Mohorič. Še ne 18-letnega kolesarja je navdušeno sprejela množica sokrajanov in mu čestitala ob njegovem velikem uspehu.
 
Predstavniki Mestne občine Kranj so prejšnji konec tedna pred vhodom v športno dvorano na Planini odprli šah na prostem. Partija zahteva celega človeka, igre pa se lahko brezplačno udeležite vsi ljubitelji šaha.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates