banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V jedru resničnosti arrow V sedmih dneh, 7. oktobra 2012 (328. oddaja)
V sedmih dneh, 7. oktobra 2012 (328. oddaja) E-pošta
nedelja, 07. oktober 2012
Radovljiški občinski svetniki so že na junijski seji sprejeli rebalans letošnjega proračuna, v katerega so vključili režijski obrat občinske uprave Alpskega letalskega centra Lesce. Prve rezultate njegovega preoblikovanja so predstavili na sredini novinarski konferenci.

Šenčurski svetniki so se v sredo sestali na 15. redni seji. Na njej so se morali prebiti skozi 15 točk dnevnega reda, kar je bil za prvo zasedanje po počitnicah kar znaten zalogaj.

Občino Tržič je v ponedeljek obiskala poslanka Evropskega parlamenta Romana Jordan. V sklopu svojih mobilnih poslanskih pisarn se je srečala s predstavniki elektro postaje BPT na Ravnah v Tržiču ter učenci Osnovne šole Bistrica pri Tržiču in Osnovne šole Križe.

Servis Štern je v sredo v Čirčah pri Kranju slovesno odprl nov salon, ki je namenjen prodaji motociklov, štirikolesnikov, navtičnega programa ter snežnih sani znamke Yamaha, ob tem pa ne manjka niti dodatna oprema priznanih proizvajalcev.

Prijatelji Rožnovenske poti, ki sodelujejo v Društvu Sveta Neža za ohranjanje kulture in razvoja kraja, so uredili romarsko pot iz Brezij prek Hudega, Leš, Peračice do Brezij pri Tržiču. Traso 12 kilometrov dolgega romanja so predstavili na ponedeljkovi novinarski konferenci.

V prostorih Muzeja Občine Šenčur so v torek odprli razstavo umetniških del, nastalih na 7. mednarodnem simpoziju umetniške keramike V-oglje 2012.  Razstavo je pripravil Zavod V-oglje, edini slovenski predstavnik v Svetovnem združenju keramikov.

Za konec pa vas vabimo v Obertaueren. V avstrijski skledi snega se obeta udaren začetek zime in najbolj privlačen zimski program. Še nedolgo tega je to smučarsko središče veljalo za meko tistih, ki iščejo odlične smučarske pogoje in vročo zabavo. V zadnjih letih pa tja zahaja tudi vse več slovenskih družin. Tako kot na velikih gledaliških odrih tudi tam že načrtujejo novo sezono.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates