banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Predstavljamo krajevno skupnost arrow V sedmih dneh, 28. oktobra 2012 (331. oddaja)
V sedmih dneh, 28. oktobra 2012 (331. oddaja) E-pošta
nedelja, 28. oktober 2012
Minula sreda je bila za otroke in osebje vrtca Janina v Kranju prav poseben dan. Že v začetku septembra so jih pričakale nove igralnice in temeljito prenovljeni, predvsem pa prijaznejši prostori. Pomembno pridobitev, za katero gre nedvomno zahvala tudi Mestni občini Kranj, so v sredo uradno proslavili s prazničnim programom.

Osnovna šola Koroška Bela, ki jo v eni izmeni obiskuje 414 otrok, se lahko pohvali s prenovljenimi mansardnimi prostori. Sredino odprtje in ogled prostorov je spremljal kulturni program, ki so ga pripravili osnovnošolci s svojimi mentoricami.

Primskovo v Kranju je v sredo obiskal dr. Milan Zver, eden od treh letošnjih kandidatov za predsednika države. V tamkajšnjem Domu krajanov je potekala konvencija Slovenske demokratske stranke in Nove Slovenije v podporo Zverovi kandidaturi.

Predstavniki nevladnih organizacij, združenih v Gorenjsko regionalno organizacijo zavodov društev in ustanov Grozd, in gorenjski župani so v četrtek podpisali sporazum o sodelovanju. Ta vsebuje osnovna načela medsebojnega odnosa ter skupno zavezo občin podpisnic in nevladnih organizacij Gorenjske.

V Osnovni šoli Matije Valjavca v Preddvoru so prejšnji petek slavnostno podelili priznanja in plakete 156 krvodajalcem ter nekaterim prostovoljcem, ki delujejo v organizacijah Območnega združenja Rdečega križa Kranj.

V tržiški galeriji Ferda Mayerja v Paviljonu NOB so v torek zvečer odprli mednarodno likovno razstavo Tržič 2012. Svoja dela je postavilo na ogled kar 38 umetnikov.

V gledališču Toneta Čufarja so prejšnji konec tedna premierno uprizorili pravljico Škrat Kuzma dobi nagrado. Priljubljena pripoved Svetlane Makarovič je na jeseniških odrskih deskah zaživela v izvedbi otroške gledališke skupine.hunske športnike Gimnazije Kranj.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates