banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Kranj arrow Z bančnim računom do nezgodnega zavarovanja
Z bančnim računom do nezgodnega zavarovanja E-pošta
četrtek, 04. september 2008
kranj_gorenjskabanka.jpg
Gorenjska banka v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav dijakom prvih letnikov gorenjskih srednjih šol omogoča brezplačno sklenitev nezgodnega zavarovanja za šolsko leto 2008/2009.

Gre za akcijo, ki se je začela 1. septembra in traja do 30. oktobra 2008. Osnovni pogoj, da banka pokrije stroške premije nezgodnega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav, je imetništvo osebnega računa v Gorenjski banki.

"V tem primeru banka plača dijaku letno premijo v višini 15 evrov za osnovne zavarovalne vsote, ki jih ponuja Zavarovalnica Triglav. Če dijak želi biti zavarovan še za višje kritje, dodatno varianto iz ponudbe Zavarovalnice Triglav dodatno premijo plača sam in sklene še eno zavarovanje," je sporočil vodja Sektorja poslov z občani v Gorenjski banki Igor Poljšak.

Ponudba velja za dijake, ki v banki že imajo osebni račun, kot seveda tiste, ki ga šele bodo odprli. Študentski osebni račun banka odpre brezplačno prav tako ne zaračunava stroškov vodenja. Dijaki prejmejo  bančno kartico Activa Maestro, ki jo lahko uporabljo za dvige gotovine na bankomatih, v bankah in za plačilo blaga ter storitev na prodajnih mestih. (B. D., foto: Mestna občina Kranj)
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates