banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow O podjetju
O podjetju E-pošta
gtv.jpg
          
TELE-TV d.o.o.
GTV - Gorenjska televizija
Oldhamska cesta 1A
4000 Kranj

Že petindvajset let ustvarjamo regionalni televizijski program GTV, viden v lastnem kabelsko komunikacijskem omrežju podjetja TELE-TV in v omrežjih ostalih gorenjskih kabelskih operaterjev. Spremljajo nas v širšem gorenjskem prostoru; vse od Kranjske Gore na severu in Bohinja na zahodu, do Kamnika na vzhodu in Cerkelj na jugu regije.

podrocje_vidnosti.jpg

Medij GTV – Gorenjska televizija je 18. junija 2004 pridobil status lokalnega televizijskega programa posebnega pomena. Prednostna usmeritev programa so informativne, kulturno-umetniške, izobraževalne, kulturno-zabavne, otroške, verske, športne ter druge lokalne in regionalne vsebine, s katerimi si je medij GTV ob dosledni pozitivni naravnanosti pridobil veliko naklonjenost gledalcev po vsej Gorenjski.

Vseskozi dosledno zagotavljamo objektivno in nepristransko obveščanje prebivalcev in uravnoteženo predstavljamo različna mnenja in stališča o političnih, kulturnih, gospodarskih, športnih ter verskih vprašanjih, pomembnih za življenje občanov v regiji.

Program GTV oddajamo 24 ur dnevno. Od ponedeljka do petka, od 9. do 11. ure ter od 16. do 24. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 9. do 13. ter od 16. do 24. ure predvajamo najrazličnejše vsakodnevne informativne, razvedrilne, aktualno dokumentarne, kulturno-umetniške, izobraževalne in druge, z Zakonom o medijih določene vsebine.

Ustvarjalci programa GTV – Gorenjske televizije z veliko zavzetostjo vsakodnevno prispevajo več kot 60 % vsega predvajanega programa, pretežni delež lastne produkcije pa sestavljajo lokalne in regionalne vsebine, pomembne za čim večjo obveščenost Gorenjcev ter dvig kakovosti življenja na Gorenjskem.

Pri snovanju oddaj že vrsto let uspešno sodelujemo s številnimi občinami, kulturnimi organizacijami, izobraževalnimi ustanovami,gospodarskimi subjekti, zdravstvenimi institucijami ter športnimi organizacijami in društvi.

Programske vsebine medija GTV so namenjene tako srednji in starejši populaciji kot tudi mlajšim gledalcem. Kar nekaj rednih televizijskih oddaj v tednu je namenjenih objavi vprašanj, mnenj in komentarjev gledalcev ter izmenjavi njihovih stališč do določenih, za razvoj Gorenjske pomembnih tem.

Že več let uspešno sodelujemo z lokalnimi in regionalnimi televizijami po Sloveniji. Nekatere naše oddaje lahko spremljajo tudi gledalci Studia Signal (Ljubljana z okolico),RTS Maribor (Štajerska in Prekmurje), ETV Kisovec (Zasavje z okolico), Sponka TV (Obala), Vaš kanal Novo mesto (Dolenjska in Bela krajina) in TV Primorka (Primorska). Posamezne oddaje GTV redno objavlja tudi Slovenski TV kanal v Berlinu.

Ustvarjalci GTV – Gorenjske televizije smo bili za svoj trud in predano delo pri pripravi oddaj že večkrat deležni pozitivnih mnenj in pohval s strani ocenjevalcev regionalnih in nacionalnih tiskanih medijev. Na I. festivalu lokalnih in regionalnih TV postaj Slovenije (1999) smo prejeli najvišjo nagrado za dokumentarno reportažo. Prav v tovrstnih odstiranjih vsakdanjega življenja na Gorenjskem ter prikazovanju raznolikosti in kulturnega bogastva regije vidimo največjo sporočilno moč našega medija.
 
Free Joomla Templates