banner_gtv_spletna_202103.png
Izjava o zasebnosti E-pošta
GTV - Gorenjska televizija se zavezuje, da bo varovala vašo zasebnost in storila vse, kar je v naši moči, da zaščiti vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim strankam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo  uporabili le za omogočanje dostopa do delov strani, ki zahtevajo prijavo. GTV - Gorenjska televizija nima namena in ne bo pošiljala sporočil in obvestil z neprimerno vsebino.
Večina stvari na spletni strani GTV - Gorenjske televizije je dosegljiva brez zbiranja informacij o uporabniku. Strani lahko pregledujete popolnoma anonimno!

GTV - Gorenjska televizija si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.
 
Free Joomla Templates