banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Novice arrow občina Radovljica arrow Tekmovanje za Alpski pokal letečih modelov v Lescah
Tekmovanje za Alpski pokal letečih modelov v Lescah E-pošta
četrtek, 13. avgust 2009

lesce_letalski_miting_2008.jpg

Na praznično soboto, 15. avgusta 2009, bodo člani Modelarske sekcije ALC Lesce-Bled pripravili tradicionalni letalski miting malega letalstva in tekmovanje za 21. alpski pokal letečih modelov.

Na prireditvi, ki se bo začela ob 10. uri, bo z maketami pravih letal nastopilo okoli 50 tekmovalcev. Svoje znanje in spretnosti v pilotiranju letal na daljavo bodo predstavili na modelih reaktivnih letal, motornih batnih letal, jadralnih akrobatskih letal in helikopterjih. Prireditelji pričakujejo poleg slovenskih tudi tekmovalce iz Avstrije, Italije, Nemčije in Hrvaške. Na samem prireditvenem prostoru bodo modelarji in njihovi prijatelji poskrbeli za prijetno počutje in obilo užitkov gledalcev ob spremljanju različnih mojstrovin z letalskimi modeli.

"Na dan prireditve pričakujemo na avtocesti povečan promet, zato gledalce vabimo, da se odpravijo pravočasno na pot ali da se peljejo po stranskih poteh za Lesce preko Posavca ali po panoramski poti od Tržiča do Begunj na Gorenjskem. Na prireditvenem prostoru parkirajte na označenih mestih in upoštevajte navodila redarjev," svetujejo iz Alpskega letalskega centra Lesce-Bled. (S. G., foto: www.modelarji.com)
 
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates