banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Duhovni vidik človeka in stvarstva arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 3. septembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 3. septembra 2010 E-pošta
petek, 03. september 2010
Župan Mestne občine Kranj Damijan Perne se je včeraj opoldne v Kranjski hiši srečal z letošnjimi zlatimi maturanti. Na kranjskih srednjih šolah je visoke rezultate na maturi letos doseglo 23 maturantk in maturantov.

V studiu Gorenjske televizije smo gostili kandidata za tržiškega župana mag. Boruta Sajovica.

Zavod za turizem Kranj je v sodelovanju s kranjskim fotografskim društvom Janez Puhar pripravil razstavo Fotografi mesta La Ciotat se predstavijo. Znano je, da je to francosko mesto s Kranjem tudi pobrateno, zato ima razstava še posebno težo.

Na Bledu bo jutri, v soboto, potekal že osmi Garmin triatlon. Če ste v dobri kondiciji in pripravljeni na kolesarske, plavalne in tekaške podvige, vas vabimo, da se udeležite tega športnega spektakla.

Podjetje Rodeo team iz Kranja bo prihodnji konec tedna društvu Kros pomagalo pripraviti dobrodelni tek okrog Blejskega jezera. Dogodek nam bo podrobneje predstavil direktor podjetja Damjan Ambrožič

Medtem ko so jeseniški hokejisti že začeli z nastopi v novi sezoni, pa novo podobo postopoma dobiva tudi njihova hokejska dvorana. Hit minule sezone v ligi EBEL in to v krstni sezoni je bil prav gotovo zagrebški Medveščak, ki se je tudi letos močno okrepil, predvsem s severnoameriškimi hokejisti.

 
< Nazaj
Free Joomla Templates