banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V sedmih dneh arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 17. decembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 17. decembra 2010 E-pošta
petek, 17. december 2010
V Splošni bolnišnici Jesenice so včeraj slovesno odprli prenovljene in na novo opremljene prostore centralne sterilizacije. Z njimi bodo v bolnišnici izboljšali in poenotili celoten postopek sterilizacije na enem mestu. 

V prvem mesecu novega mandata radovljiškega občinskega sveta in župana Cirila Globočnika so že pripravili izhodišča za sestavo osnutka občinskega proračuna za leti 2011 in 2012. Župan jih je javnosti predstavil na včerajšnji novinarski konferenci. 

Potem ko so v mesecu aprilu v Cerkljah na Gorenjskem ustanovili Lions klub Brnik, je ta v nekaj mesecih že začel uresničevati svoje poslanstvo. Včeraj so predstavniki kluba razveselili otroke Pediatričnega oddelka na Jesenicah in jim podarili igrače. 

Včeraj zvečer so v Kosovi graščini na Jesenicah predstavili brošuro z naslovom Kako so na Murovi včasih živeli. Knjižica je rezultat zavzetega dela udeleženk in udeležencev študijskega krožka Raziskovanje kulturne dediščine v lokalni skupnosti, ki ga je organizirala Ljudska univerza Jesenice v sodelovanju z Občinsko knjižnico in Gornjesavskim muzejem.

Nekdaj obetavna hokejska napadalca Rok Jakopič in Aleš Remar sta si našla novega delodajalca. Prvi bo kariero nadaljeval v Nemčiji, drugi pa v sosednji Avstriji. Slovenski finalist 10. svetovnega plavalnega prvenstva v 25-metrskih bazenih v Dubaju Peter Mankoč je v finalu na 100 metrov delfin zasedel osmo mesto.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates