banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V sedmih dneh arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 3. decembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 3. decembra 2010 E-pošta
petek, 03. december 2010
Mestna občina Kranj danes praznuje svoj občinski praznik, ki ga obeležuje na dan rojstva našega največjega pesnika dr. Franceta Prešerna. Včeraj popoldne je v Prešernovem gledališču potekala slavnostna akademija, na kateri so podelili občinske nagrade, listine in plakete za leto 2010.

Na včerajšnji slovesnosti v Prešernovem gledališču niso podelili letošnjega naziva častni občan, so pa med zaslužne občane razdelili dve nagradi, sedem listin o priznanju in tri velike plakete Mestne občine Kranj. 

Ta konec tedna se začenja letošnji, že 23. stražiški kulturni teden. Pester program prireditev za vse generacije nam bo predstavil današnji gost, član organizacijskega odbora Andrej Žalar

SKB banka je na Borovški cesti 99a v Kranjski Gori posodobila svojo poslovalnico. Ta se sedaj uvršča med najlepše in najbolj sodobne na Gorenjskem.

V avli kranjske enote Zavarovalnice Triglav so včeraj postavili na ogled razstavo del slikarja Karla Plemenitaša. Avtor nas s svojimi stvaritvami vabi v črno-beli decembrski svet.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates