banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Duhovni vidik človeka in stvarstva arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 26. novembra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 26. novembra 2010 E-pošta
petek, 26. november 2010
Seje občinskih svetov na Gorenjskem si v teh dneh sledijo kot po tekočem traku. V sredo popoldne so se na drugi redni seji sestali šenčurski svetniki. V dobro uro trajajoči razpravi so imenovali nadzorni odbor ter vseh deset ostalih področnih odborov, pododborov in komisij občinskega sveta.

Včeraj pa se je sestal občinski svet na Jesenicah. Prisotni člani so velik del druge redne seje namenili občinskemu proračunu. 

Dnevni center za mlade in družine Škrlovec, ki deluje pod okriljem Centra za socialno delo Kranj, je včeraj ob svoji 10-letnici na široko odprl vrata svojega domovanja. 

V športni dvorani na Zlatem polju v Kranju se je danes začel finale državnega prvenstva v športnem plezanju. Vsebino enega največjih športnih dogodkov v gorenjski prestolnici nam bo predstavil organizator Matjaž Vučer

Slovenska plavalna reprezentanca je na prizorišče evropskega prvenstva v kratkih 25-metrskih bazenih v nizozemski Eindhoven odšla nekoliko oslabljena, a vseeno optimistično razpoložena. V rednem krogu hokejskega državnega prvenstva pa je od gorenjskih predstavnikov edino zmago zabeležil kranjski Triglav.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates