banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Skrbimo za zdravje arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 22. oktobra 2010
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 22. oktobra 2010 E-pošta
petek, 22. oktober 2010
Neodvisna kandidatka za kranjsko županjo magistra Hermina Krt se je danes popoldne udeležila promocijske športne prireditve na Planini v Kranju. Kandidatki je s svojo prisotnostjo podporo izkazal tudi priljubljeni ljubljanski župan Zoran Janković.

Letošnji Gostinsko-turistični zbor Slovenije, ki je pred dnevi v potekal v Kranjski Gori, je ponudil priložnost za izpopolnjevanje, izobraževanje ter spoznavanje novih trendov turistične stroke. Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled je na tekmovanju v Kranjski Gori osvojila dve zlati kolajni, štiri srebrne, štiri bronaste kolajne ter dve priznanji. Ni pa bilo to edino letošnje tekmovanje, na katerem so mladi blejski turistični upi osvojili zavidljive rezultate. 

Osnovna šola Helene Puhar je včeraj za širšo javnost pripravila dan odprtih vrat. Številnim obiskovalcem so podrobneje predstavili pedagoško svetovalko, pisateljico in urednico Heleno Puhar, po kateri je šola na Zlatem polju v Kranju dobila svoje ime.

V studiu bomo gostili Iztoka Škofica, direktorja podjetja TELE-TV in produkcije Gorenjske televizije. 

Odbojkarji blejskega ACH Volleya so zmagovalci Memoriala Žarka Petroviča, ki je potekal v Novem Sadu v Vojvodini. Prva tekma četrtfinala nogometnega pokala Hervis pa se je za kranjske nogometaše iztekla po pričakovanjih, saj na povratno srečanje v Koper odhajajo z minimalno prednostjo.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates