banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V sedmih dneh arrow V sedmih dneh, 27. februarja 2011 (261. oddaja)
V sedmih dneh, 27. februarja 2011 (261. oddaja) E-pošta
nedelja, 27. februar 2011
Kranjski vrtci se srečujejo s skoraj 300 tisoč evrov vredno izgubo. Kot da to ni dovolj, pa jim letos grozi še prekomerno povpraševanje staršev po varstvu otrok. Septembra bi morali zagotoviti kar 300 novih mest.

Nekdanjega kranjskega podžupana Staneta Štrausa močno skrbi usoda predvidene gradnje čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja. Po njegovem mnenju se lahko kaj hitro zgodi, da bo Kranj ostal brez načrtovanih ključnih komunalnih projektov.

Vodenje komunalnega podjetja Jeko-In na Jesenicah je nedavno prevzel Ivan Hočevar. Svet ustanoviteljev, ki ga sestavljata župana Jesenic in Žirovnice, ga je na to mesto imenoval prejšnji mesec. Največji izziv letošnjega leta bo uvedba doslednega ločevanja odpadkov v občini.

Stara Sava na Jesenicah velja za zgodbo o uspehu. Občina Jesenice ima na območju nekdanje železarne še veliko načrtov, s katerimi bo vrnila življenje v ta del mesta. 

V Kranjski Gori so v počitniških dneh zabeležili dober obisk domačih in tujih gostov, željnih smučanja. Zanje so pripravili zanimivo in bogato ponudbo.

Hokejisti Acronija Jesenice so v torkovi tekmi 53. kroga lige Ebel z 1 : 3 izgubili proti ekipi Gradca. S 16. porazom v dvorani Podmežakla pa so se Jeseničani tudi dokončno poslovili od domačih gledalcev v ligi. 

Kranjski podžupan Bojan Homan je v začetku iztekajočega se tedna v Domu upokojencev v Kranju obiskal stanovalko Marijo Zoro Fröhlich, ki je praznovala stoti rojstni dan. Slavljenki so, kot se za njen visoki jubilej spodobi, pripravili prijetno praznovanje.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates