banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Skrbimo za zdravje arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 25. marca 2011
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 25. marca 2011 E-pošta
petek, 25. marec 2011
V Splošni bolnišnici na Jesenicah so lani dosegli načrtovane cilje. Kot so povedali na včerajšnji novinarski konferenci, so uresničili predvideni delovni program in preteklo leto zaključili s pozitivnim poslovnim izidom v višini dobrih 70.000 evrov, ki je višji od načrtovanega, vendar nižji od lanskega. 

Radovljiški občinski svet je na sredini seji sprejel sklep o podaljšanju začasnega financiranja občinskih obveznosti od 1. aprila do 30. junija, obenem pa je tudi potrdil zaključni račun lanskega občinskega proračuna, ki izkazuje približno 83 odstotno realizacijo načrtovanih prihodkov. 

Gorenjski muzej je včeraj zvečer v Mestni hiši v Kranju pripravil muzejski večer, na katerem so predstavili najnovejše arheološke najdbe ob odkritju več kot 6.000 let starih bivališč na Pungartu. Nekaj več o najdbah nam bo povedal današnji gost, arheolog Rafko Urankar

Ministri in državni poslanci iz stranke Zares so pred dnevi na okrogli mizi v Podjetniškem centru v Kranju razpravljali o možnostih ustanovitve Gorenjske pokrajine. Zadnji predlog razdelitve Slovenije na pokrajine, ki Gorenjske ne predvideva, po besedah predsednika državnega zbora Pavla Gantarja ni uresničljiv in upa, da bo Gorenjska ob regionalizaciji postala samostojna pokrajina.

V kranjski vojašnici je danes dopoldne potekala krajša slovesnost v spomin na narodnega heroja Staneta Žagarja, ki je padel v preboju Selške čete v Rovtu nad Crngrobom.

Predzadnji krog državne lige v kegljanju je odgovoril še na zadnje vprašanje. Poleg Lanteksa je naslov državnega prvaka ubranil tudi Konstruktor. V prvi finalni tekmi balinarske superlige pa je Luka Koper nekoliko presenetljivo, a zasluženo premagala škofjeloško Lokateks Trato.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates