banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow Duhovni vidik človeka in stvarstva arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 4. februarja 2011
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 4. februarja 2011 E-pošta
petek, 04. februar 2011
Vodstvo in sindikati jeseniškega Acronija so sklenili dogovor glede nadaljnjega zmanjševanja števila zaposlenih. To so sporočili na današnji novinarski konferenci, kjer so predstavili tudi podatke o lanskem poslovanju.

Danes dopoldne se je v Kranju sestal poslovni odbor konzorcija Cero, v katerem je zastopana večina gorenjskih občin in je bil leta 1996 ustanovljen z namenom reševanja problematike ravnanja z odpadki za Gorenjsko regijo. 

Zimska idila, kot je ni daleč naokrog: pol metra naravnega snega, s soncem obsijani vršaci ter številne možnosti za turno smuko. Vse to v teh dneh doživljajo smučarji na Soriški planini.

Podjetje MPM Engineering spada med uspešnejša slovenska podjetja. Javnosti je postalo znano v preteklih letih po odmevnih investicijah v Bohinju, kjer je že leta 2005 odprlo Vodni park, pred letom dni pa še Ekohotel. O smelih načrtih smo se pogovarjali z direktorjem podjetja Boštjanom Čoklom.

V Muzeju Občine Šenčur so včeraj odprli razstavo Od Železne Kaple do Šenčurja. Na mednarodni razstavi si lahko med drugim ogledate tudi stvaritve osnovnošolske mladine.

Odbojkarji ACH Volleya so izgubili prvo tekmo osmine finala elitne lige prvakov proti ruskemu Zenitu iz Kazana z 0 : 3.

Mercatorjev center na Primskovem v Kranju je dobil prenovljene in še bogatejše police, na katerih nudijo proizvode Kranjskega kolačka.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates