banner_gtv_spletna_202103.png
Domov arrow Videoarhiv arrow V jedru resničnosti arrow Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 21. januarja 2011
Gorenjska poročila za gluhe in naglušne, 21. januarja 2011 E-pošta
petek, 21. januar 2011
GTV – Gorenjska televizija ne bo prenašala sej sveta Mestne občine Kranj. Tako so se v sredo odločili prisotni svetniki, ki so predlog občinske uprave soglasno zavrnili.

V Tržiču se lahko pohvalijo z najmlajšo podžupanjo v Sloveniji. Podžupansko mesto je zasedla Andreja Potočnik, ki na tržiški občini skrbi za družbene zadeve.

V studiu bomo gostili Milana Nardina, ki bo predstavil vsebino svoje nove otroške slikanice. 

Kranjski župan Mohor Bogataj je danes dopoldne sprejel predstavnike športnih plezalcev pri Planinskem društvu Kranj. Bogataj je ponosen, da tradicija dvoranskega plezanja v Kranju obstaja že 15 let.

Tako kot v Celju, Novem mestu, Mariboru, Kopru in na Ptuju, si tudi na Jesenicah prizadevajo, da bi gostili predtekmovanja Evropskega prvenstva v košarki, ki bo leta 2013 potekalo v Sloveniji. Na Jesenicah že pripravljajo vse potrebno za sklenitev dogovora s Košarkarsko zvezo Slovenije. 

Odbojkarsko moštvo ACH Volley je tudi drugo tekmo v Avstriji, tokrat proti dunajskemu moštvo hotVolleys, zaključilo z zmago in rezultatom 3 : 0 v nizih. Železarji so se sporazumno razšli z Brettom Lysakom, do konca sezone pa se jim je priključil 32-letni Kanadčan Mike Bayrack.
 
< Nazaj   Naprej >
Free Joomla Templates